Door onze site te gebruiken geeft u aan dat u akkoord gaat met ons gebruik van cookies. Klikom meer te lezen

Autosleutel reparatie nodig?

Is de afstandsbediening van uw autosleutel kapot of moet de printplaat in uw sleutel gerepareerd worden? Autosleutels.info helpt u graag! Wij zijn dé specialist voor het repareren en bijmaken van autosleutels voor vrijwel alle merken. Wij leveren dezelfde kwaliteit als de dealer, maar dan vaak goedkoper en een veel korte levertijd omdat de meeste producten uit voorraad leverbaar zijn.

Is de behuizing van uw autosleutel kapot ?

De behuizing van de afstandsbediening van uw autosleutel heeft helaas niet het eeuwige leven. Als deze niet meer werkt kan autosleutels.info deze afhankelijk van het probleem voor u repareren. Als u een beetje handig bent is het trouwens heel goed mogelijk om dit zelf te doen. Autosleutels.info verkoopt voor de meeste autosleutels een doe-het-zelf reparatiesetje, waarmee u - met behulp van bijgeleverde handleiding - zelf uw autosleutel kunt repareren.

Wilt u de printplaat van uw autosleutel repareren?

Als de afstandsbediening van uw sleutel niet meer werkt dan adviseren wij om eerst de knoopcelbatterij welke in de meeste autosleutels zit te vervangen. Mocht dit niet tot de gewenste oplossing leiden dan is er waarschijnlijk iets defect aan de printplaat ook wel de elektronica genoemd. De printplaat zit in de behuizing van de sleutel en op deze printplaat zitten drukschakelaartjes / microswitches. Door veelvuldig gebruik van de afstandsbediening kunnen deze drukschakelaartjes het begeven. In sommige gevallen is het goedkoper om de printplaat van uw sleutel te repareren, dus de drukschakelaartjes te vervangen (door middel van solderen of lijmen), maar vaak is de oplossing beter en om een nieuwe sleutel aan te schaffen. Wilt u geinformeerd worden wat in uw geval het beste ? Neem gerust contact met ons op voor advies!


Autosleutel bijmaken met afstandsbediening en transponder

Zoals vermeld kunnen wij u van dienst zijn als u uw kapotte autosleutel wilt repareren of een geheel nieuwe autosleutel wilt laten bijmaken. Autosleutels.info levert voor nagenoeg alle merken autosleutels van dealerkwaliteit, ook wel OEM producten genoemd, en tevens leveren wij veel After Market producten. Dit zijn geen OEM producten maar zijn wel van goede kwaliteit. Wij zijn continu op zoek naar de beste kwaliteit after market produkten. Veel wat wordt aangeboden op diverse platform op internet is vaak van lage kwaliteit en heeft daardoor een korte levensduur of is vaak helemaal niet te programmeren. Veel sleutelmakers weigeren daarnaast deze sleutels te slijpen omdat er teveel staal in het sleutelblad zit verwerkt. Een goede reden om uw sleutel bij Autosleutel.info te bestellen omdat wij ook de sleutel voor u op maat kunnen slijpen. Bovendien hoeft u er geen weken op te wachten: wij hebben vrijwel alle autosleutels op voorraad - ook met afstandsbediening en / of transponder - en u kunt vaak zelfs gewoon op wachten als u bij ons langs komt..

Online een nieuwe autosleutel bijmaken

Het is bijna altijd mogelijk dat we online voor u een autosleutel op maat slijpen mits u over een mechanische sleutelcode beschikt. Deze code kunt u vinden in de documentatie van uw auto of opvragen bij uw dealer. Bij de aanschaf van een sleutel in onze webwinkel kunt u van deze dienst gebruik maken (zie itemnummer SLP101 en SLP102 In deze webwinkel). U kunt ook uw autosleutel per post naar ons toesturen. Wij slijpen uw nieuwe sleutel dan op maat en sturen deze – indien mogelijk in sommige gevallen geprogrammeerd en wel - naar u retour. (zie itemnummer SLP103 en SLP104 In deze webwinkel). Bovenstaande is natuurlijk erg handig als u in bijvoorbeeld in Amsterdam, Rotterdam of Eindhoven woont en de afstand naar Nunspeet te ver vindt.

Meer weten over autosleutel reparatie?

Neem voor meer informatie en al uw vragen over het repareren van autosleutels gerust contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!