Door onze site te gebruiken geeft u aan dat u akkoord gaat met ons gebruik van cookies. Klikom meer te lezen

Seat

Naamloos document

Bij Autosleutels.info bent u aan het juiste adres voor nieuwe sleutels en behuizingen voor uw Seat. Niet alleen sleutels en behuizingen kunt u bij ons kopen, in ons aanbod vindt u ook transponders, chips, afstandsbedieningen, sleutelbaarden, sleutelhoesjes, ombouwsets contactsloten, deursloten en sleutelhangers.

Autosleutels, ombouwsets en sloten voor uw Seat

Bij Autosleutels.info kunt u autosleutels voor bijna ieder Seat model kopen. Hieronder staat een opsomming van alle modellen waarvan wij autosleutels en onderdelen op dit moment in ons assortiment hebben.

 • Seat Alhambra
 • Seat Altea
 • Seat Arosa
 • Seat Cordoba
 • Seat Exeo
 • Seat Ibiza
 • Seat Leon
 • Seat Marbella
 • Seat Mii
 • Seat Toledo
 • Staat uw Seat er niet tussen? Neem contact op met Autosleutels.info en wij kijken wat we voor u kunnen doen.

  Seat sleutel bijbestellen of bijmaken

  Bent u uw Seat autosleutel verloren? Of is deze gestolen? Dat is erg vervelend! Wij begrijpen dat u snel een nieuwe sleutel tot uw beschikking wilt hebben. Bij Autosleutels.info kunt u snel en eenvoudig een kant-en-klare Seat sleutel bijbestellen. U kunt een sleutel met afstandsbediening en een autosleutel zonder afstandsbediening bestellen voor uw Seat. Vaak moet u de sleutel nog inleren en het sleutelblad om maat laten slijpen door een sleutelmaker. Wilt u de sleutel kant-en-klaar ontvangen? Dan kunnen wij uw autosleutel op maat slijpen en programmeren zodat de sleutel met uw auto communiceert.

  Seat sleutel inleren of programmeren? Wij helpen u!

  Wanneer u een nieuwe sleutel inclusief afstandsbediening bestelt, moet u uw Seat sleutel ook inleren en op maat slijpen. Het inleren van de afstandsbediening zorgt ervoor dat uw nieuwe sleutel communiceert met uw auto. Om uw sleutel zorgvuldig in te leren, heeft u speciale software nodig. Autosleutels.info raadt u aan om naar de Seat dealer te gaan of een autodiagnosespecialist. Woont of werkt u in de buurt van Nunspeet? Dan kunt u ook langskomen bij Autosleutels.info tussen 8.30 en 16.00 uur. Wij kunnen uw sleutel programmeren terwijl u wacht. Lees meer over onze programmeerservice.

  Uw kant-en-klare sleutel online bestellen

  Bij Autosleutels.info kunt u een compleet nieuwe sleutel bestellen voor uw Seat. Zodra u een sleutel inclusief afstandsbediening heeft besteld, kunt deze ook op maat laten slijpen en laten inleren bij ons. Iedere Seat heeft een unieke code. Deze code vindt u in de documentatie die bij uw auto is geleverd. Op basis van deze code kunnen wij u een kant-en-klare autosleutel leveren. Lees meer over onze programmeer- en slijpservice.

  Eén, twee en drie knoppen Seat sleutelbehuizingen

  Werk uw Seat sleutelbehuizing niet meer naar behoren? Dan is het mogelijk dat uw batterij leeg is. U kunt eenvoudig zelf de batterij vervangen. Maar is de batterij niet het probleem? Dan is het mogelijk dat de knoppen niet meer werken of dat de behuizing kapot of versleten is. Een sleutelbehuizing is de hoes van uw sleutel zonder elektronica. Autosleutels.info heeft sleutelbehuizingen zonder knoppen en met 1, 2 en 3 knoppen. U heeft al een Seat sleutelbehuizing vanaf € 12,-. Werkt uw elektronica ook niet meer? Dan kunt u u sleutel ook laten repareren bij Autosleutels.info. Vaak kost het u niet meer dan € 40,- inclusief nieuwe behuizing, batterij en slijpkosten van een nieuw sleutelblad. Lees meer over onze reparatieservice.

  Lees meer het over merk Seat

  Wist u dat het automerk Seat in 1953 werd geïntroduceerd en dat veel van deze modellen en uitvoeringen ook als Fiat uit kwamen. Zo spraken we over een Fiat 600, maar ook een Seat 600. Het eerste model dat niet als een Fiat én Seat door het leven ging, was de familieauto Seat Ronda. Dit was tevens de eerste stap naar onafhankelijkheid. Helaas, was dit van korte duur. Eind jaren ‘80 werd het merk in kleine stapjes overgenomen door het automerk Volkswagen. Samen besloten zij het merk te laten groeien, zowel nationaal als internationaal.

  Autosleutels helpt u graag bij het bestellen van één of meerdere autosleutels of sleutelbehuizingen voor uw Seat. Als u vandaag bestelt, heeft u uw bestelling morgen al in huis.

  Op zoek naar sleutels voor andere automerken?

  Bij Autosleutels.info kunt u terecht voor sleutels en behuizingen van verschillende automerken. Bent u op zoek naar een sleutel van een ander merk? Kijk dan op de pagina van: