Door onze site te gebruiken geeft u aan dat u akkoord gaat met ons gebruik van cookies. Klikom meer te lezen

Lexus

Rijdt u in een Lexus en bent u toe aan een nieuwe sleutel of behuizing? Autosleutels.info heeft een uitgebreid assortiment met complete Lexus sleutels met afstandsbediening, zonder afstandsbediening, sleutelbehuizingen, contact- en deursloten en zelfs autosleutels ombouwsets. Een Lexus staat voor luxe en daar draagt de sleutel ook in bij!

Autosleutels en reparatiesets voor veel Lexus modellen

Voor uw Lexus biedt Autosleutels.info klapsleutels, sleutelbehuizingen, autosleutels, transponders, chips, afstandsbedieningen, sleutelbaarden, sleutelhoesjes, contactsloten, deursloten, sleutelhangers en reparatiesets voor de volgende modellen:

 • Lexus CT
 • Lexus GS
 • Lexus IS
 • Lexus LS
 • Lexus NX
 • Lexus RC
 • Lexus RX
 • Lexus SC
 • Staat uw Lexus er niet tussen? Neem contact op met Autosleutels en wij kijken wat we voor u kunnen doen.

  Nieuwe Lexus autosleutel bestellen

  Is uw Lexus autosleutel aan vervanging toe of wilt u graag een extra sleutel in huis hebben? Autosleutels.info heeft goede kwaliteit Lexus autosleutels. We leveren originele sleutels en after market modellen. Originele sleutels worden ook wel OEM sleutels genoemd en worden ondersteund door autofabrikanten. De after market modellen worden dat niet, maar zijn een stuk goedkoper en kwalitatief gelijkwaardig. Bent u overtuigd? Bestel dan uw Lexus autosleutel bij Autosleutels.info.

  Vervang zelf de batterij van uw Lexus sleutel met afstandsbediening

  Een Lexus koopt u voor het comfort. Niet gek, daar leent een Lexus zich heel goed voor. Als de afstandsbediening het dan niet meer doet, mist u net dat beetje extra comfort. Het is mogelijk dat de batterij van uw afstandsbediening aan vervanging toe is. Dit kunt u eenvoudig zelf met behulp van het instructieboekje dat bij uw auto geleverd is. Is de afstandsbediening defect? Dan kunt u al vanaf €40,00 een nieuwe afstandsbediening kopen. Vaak kunt u deze handmatig programmeren. Een handleiding wordt dan door ons bijgeleverd.

  Kapot of afgebroken? Laat uw sleutel repareren

  Is uw sleutel afgebroken of is klapmechanisme kapot ? Vraag Autosleutels.info om hulp en laat uw sleutel repareren. U hoeft niet direct een nieuwe sleutel te bestellen. Wij bekijken of uw gebroken Lexus sleutel te repareren is. Vaak bent u dan goedkoper uit. Inclusief nieuwe behuizing kost een reparatie veelal tussen de €20,- en €40,-. Valt de reparatie duurder uit? Dan nemen wij eerst contact met u op. Lees meer over onze reparatieservice. Ook kunt u in onze webshop een reparatiesetje kopen, zodat u zelf uw Lexus sleutel kan repareren.

  Maak kennis met het automerk Lexus

  Sinds 1989 draagt de luxedivisie van Toyota de naam Lexus. Demand more, demand Lexus, dat is de slogan van het automerk. Het eerste model dat het automerk uitbracht was de limousine LS 400. Met dit model maakte het merk een flitsende start. Naarmate de jaren vorderden reden er verschillende modellen de fabriek uit, waaronder hybride modellen. Op dit moment bestaat het aanbod van het premium automerk Lexus alleen uit hybride modellen, waarbij zij kwaliteit en klanttevredenheid voorop stellen.

  Autosleutels helpt u graag bij het bestellen van één of meerdere autosleutels of sleutelbehuizingen voor uw Lexus. Als u vandaag bestelt, heeft u uw bestelling morgen al in huis.

  Op zoek naar sleutels voor andere automerken?

  Bij Autosleutels.info kunt u terecht voor sleutels en behuizingen van verschillende automerken. Bent u op zoek naar een sleutel van een ander merk? Kijk dan op de pagina van: